Το 1950 ο Κωνσταντίνος Π. Παπαλουκάς ξεκίνησε μια μικρή βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας. Παίρνοντας μαλλιά από πρόβατα τα νιματοποίούσε και ύφαινε κουβέρτες και κιλίμια.

Με το πέρασμα των χρόνων η τεχνολογία και η μόδα άλλαξε. Η αγορά εμπλουτίστηκε με μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με αποτέλεσμα η βιοτεχνία να μετατραπεί σε εμπορική επιχείρηση, διαθέτοντας πολλά είδη προϊόντων, όπως σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες, υφάσματα, μοκέτες και χαλιά.

Σήμερα ο Παναγιώτης Κ. Παπαλουκάς συνεχίζοντας την παράδοση διαθέτει μεγάλη ποικιλία από χαλιά, μοκέτες και λευκά είδη σε ανανεωμένο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στην Καλαμάτα.

Μέλημά μας είναι η ειλικρίνεια, η ποιότητα και οι προσιτές τιμές.

Στο κατάστημά μας στην Καλαμάτα, έναν χώρο τριών ορόφων και περίπου 1000τμ. τον οποίο οργανώσαμε με αγάπη και μεράκι, μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από χαλιά, χειροποίητα και μηχανής, κουρτίνες, λευκά είδη, διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Το ανθρώπινο δυναμικό, της επιχείρησης είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει. Η εμπειρία μας στο χώρο, οι ικανοποιημένοι πελάτες, η ειλικρίνεια και η συνέπεια μας, αποτέλεσαν τον κύριο λόγο της μακροχρόνιας πορείας μας στον χώρο του χαλιού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, καθώς επίσης και να βρούμε λύσεις οι οποίες ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας!

Σας περιμένουμε, Αθηνών 87 στην Καλαμάτα, να σας ξεναγήσουμε στο μυστήριο του Ανατολίτικου Χειροποίητου Χαλιού και όχι μόνο.